Inlocuire procesor

Un procesor pentru laptop este un CPU optimizat pentru folosirea in computerele de tip notebook.Una din principalele caracteristici care diferentiaza un procesor pentru laptop de unul pentru desktop este consumul mai mic de energie.

Procesoarele pentru laptop sunt concepute in primul rand pentru eficienta si abia in al doilea rand pentru performanta, avand limitari cauzate de considerente termice si de durata de viata a bateriei. Majoritatea procesoarelor sunt fabricate de doua companii: Intel si AMD.

Procesoarele se conecteaza pe placa de baza prin intermediul unui slot denumit socket. De tipul socketului se tine cont in deciziile referitoare la upgrade-ul de procesor. Apelati la specialistii nostri pentru a beneficia de  recomandari potrivite si de un upgrade de procesor realizat  cu adevarat in mod profesionist!

Procesoarele laptopurilor sunt unele dintre cele mai fiabile componente ale notebook-urilor, stricandu-se foarte rar, dar cu toate acestea ele se pot arde sau se pot desprinde de pe placa de baza.

In aceste  cazuri va stam la dispozitie pentru  inlocuirea  procesorului  sau  relipirea acestuia pe placa de baza. Detinem echipamente moderne  si avem o indelungata practica  cu multe  tipuri  de notebookuri si  orice  fel de procesoare.    Nu ezitati sa  ne contactati telefonic sau vizitandu-ne direct  la sediul  nostru  din Intrarea Panificatiei.