Reparatii tablete

Reparam orice model de tableta, cu orice defect, cu orice sistem de operare. Oferim servicereparatii tablete pentru tablete de la toti producatorii, atat din Romania cat si din afara. Efectuam reballing, interventii pe placa de baza, resoftare, recuperare date, instalari software, reparam mufe etc.

Cea mai comuna problema la tablete este : display tableta spart sau touchscreen – digitizer tableta spart – probleme mufa alimentare tableta 

Touchscreen-ul are doua straturi de sticla ce compun display-ul (ecranul). Stratul de jos este LCD-ul care genereaza (afiseaza) imaginea.

Sticla de deasupra este numit digitizer. Digitizer-ul este stratul de sticla pe care il atingeti cu degetul. Daca observati sau simtiti crapaturi in sticla, dar inca vedeti imaginile clare pe ecran, este cel mai probabil ca digitizorul sa se fi spart / defectat.

Un digitizer poate fi considerat spart/ defect inclusiv atunci cand nu mai raspunde comenzilor dumneavoastra sau cand este vizibil crapat sau spart.

Daca pe display – ecran tableta va apar linii, pete de culoare sau imagine alba inseamna ca problema e posibil sa fie din LCD.

Noi putem identifica foarte usor aceste probleme si putem sa reparam tableta.

Avem pe stoc digitizere si display-uri tablete, deci putem sa efectuam reparatia intr-un timp foarte scurt.

Alte probleme des intalnite la tablete sunt butoanele de Power sau de Volum care se strica, mufele de alimentare care se pot dezlipi de pe placa de baza, in cazul unei utilizari incorecte.

La noi puteti gasi solutii pentru tabletele defecte atat Allview , E-boda , Vonino , Serioux cat si tablete brand ca Lenovo , Asus , Ipad , Acer, Microsoft, Dell, Samsung, Huawei, HP, Sony etc