Reparatii laptop

reparatiilaptop.ro dispune de un personal  specializat  care va sta la dispozitie pentru reparatii, schimbari de componente, configurari (atat hardware cat si software). Un calculator curat este un calculator sanatos – iata de ce oferim servicii de curatare si intretinere laptop-uri si notebook-uri.

Asiguram piese de schimb pentru majoritatea laptop-urilor si notebook-urilor, si, in acelasi timp, montam componente si la cererea clientilor.

Oferim componente noi (si second hand in limita stocului disponibil): Display laptop, ecran notebook, baterie, incarcator, tastatura, touchpad, mufe, benzi, elemente carcasa, balamale, invertor si orice alta componenta pentru laptopul dvs.

Pentru a avea succes în activitatea pe care o desfășori, cu siguranță ai nevoie de resurse tehnologice.

Posibilitatea ca să nu fi avut niciodată probleme cu un calculator este un mit, tocmai atunci când ți‐a fost lumea mai dragă, nu ți‐a mai pornit calculatorul,  sau ți‐ai pierdut datele importante,  sau ți s‐a oprit corespondența electronică din cauza virusilor.

De aceea in afara de diagnosticare si reparatii harware  va oferim si servicii de diagnosticare si reparatii software.

 

CONSTATARE-DIAGNOZA GRATUITA PENTRU ORICE TIP DE LAPTOP SAU DEFECTIUNE indiferent daca se opteaza sau nu pentru reparatie in service-ul nostru

reparatiilaptop.ro asigura service pentru orice marca si model de laptop / notebook (Acer, Apple, Asus, Dell, Emachines, Fujitsu Siemens, Gateway, HP Compaq, IBM, Lenovo, LG, LiteOn, MSI, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, Uniwill etc. ) indiferent daca acesta se comercializeaza sau nu pe piata din Romania. Asiguram service laptop pentru Bucuresti si toate localitatile din tara.