Reparatii calculatoare

Reparatii calculatoare la sediul firmei, compania clientului atat pentru PC-uri desktop cat si pentru laptopuri. Reparatii calculatoare Bucuresti si alte zone apropiate Bucurestiului.

Efectuam diagnosticare hardware a sistemului, va putem furniza componente noi  pentru inlocuirea componentelor  defecte si consultanta in cazul in care doriti sa efectuati un upgrade hardware sau upgrade software.

Serviciile de IT Asistenta constau atat in remedierea problemelor aparute (hardware sau software), cat si in oferirea a unor sfaturi generale pentru imbunatatirea activitatii acasa sau la firma dumneavoastra. Iar dupa ce totul functioneaza impecabil din punct de vedere tehnic, va putem oferi consultanta in vederea optimizarii serviciilor de care aveti nevoie si solutii pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra pe termen mediu sau lung.
Reparatii PC

Procesul de reparatii calculatoare pe parte de software este necesar in cazul in care sistemul de operare, Windows 7, Windous 8, Windows 10 se blocheaza sau lucreaza foarte incet, da erori sau atunci cand nu mai porneste. In aceste cazuri de ce mai multe ori sistemul de operare  a fost infectat cu virusi sau a fost folosit defectuos.