Reparatii telefoane

Reparam orice model de telefon mobil, cu orice defect, cu orice sistem de operare.  Oferim service pentru telefoane de la toti producatorii, atat din Romania cat si din afara. Efectuam înlocuirea LCD-ului,  rezolvam problemele cu ecranul tactil, ecranul rupt, reparam mufe, inlocuim baterii etc.

Suntem specializati în toate marile branduri de telefonie mobilă precum iPhone, BlackBerry,  Nokia,  Samsung, HTC, Motorola, LG și Sony. Reparăm, de asemenea, iPad și iPod, Mac și toate tabletele de top.

Folosim piese de schimb de cea mai buna calitate. Avem echipa de tehnicieni de înaltă calificare pentru repararea telefonului dvs. Oferim clienților noștri o soluție completă pentru a vă readuce dispozitivul celular defect în stare de funcționare. 

Suntem o solutie rapida pentru toti clientii  care si-au distrus smartphone-urile prețioase, tabletele, Mac-urile, iPad-urile, iPod-urile, etc. Reparațiile de calitate ale tehnicienilor nostri cum ar fi  reparațiile Samsung Galaxy,  Blackberry,  Nokia Lumia, reparațiile Sony Xperia, sau ale telefoanelor LG  sunt efectuate in modul cel mai profesionist.

Serviciile noastre de reparații de calitate cum ar fi înlocuirea bateriei, schimbarea unor componente, a ecranelor crăpate,  rezolvarea defectelor LCD sau a deteriorarilor din cauza apei si a altor lichide sunt foarte apreciate de clienții noștri.

Noi putem identifica foarte usor toate problemele telefonului dvs. si il putem  repara.

Avem pe stoc anumite piese de schimb, deci putem sa efectuam reparatia intr-un timp foarte scurt.